مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک دارای حکم تخریب

باسلام خانه نیمه کاره به مساحت 70 متر از طرف بنده خریداری شده در زمان معامله هیچ صحبتی از داشتن حکم تخریب خانه از طرف فروشنده نشد و در قولنامه هم چیزی به عنوان حکم تخریب قید نشده است، پس از معامله و بررسی به حکم تخریب پی بردیم، آیا میتوانیم تحت عنوان خیار تدلیس یا کلاهبرداری شکایت کنیم جبران خسارت به چه صورت میتونیم بگیریم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان فسخ وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است متن قولنامه یا موبایل‌نامه شما خوانده شود تا راهنمایی دقیقتری شوید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله میتونید کلاهبرداری شکایت کنید و دادخواست تایید فسخ قرارداد و قبلش اظهارنامه فسخ به دلیل تدلیس بدین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قابل شکایت بابت کلاهبرداری میباشد