مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل طلا توسط طلافروش

سلام وقت بخیر
بنده مغازه دار هستم، از یکی از مغاره های بازار که طلا فروشی هست رفتم با خانوم مشاوره گرفتیم که چه طلایی بخریم خوب هست و ضررش کمتر هست و پیشنهاد طلای آب شده رو داد ما هم قبول کردم چون میخواستم پس انداز باشد و به مقدار 12,980 گرم خرید کردیم و فقط پشت سند خودش نوشت بنده طلبکار هستم و من اعتماد کردم طلا رو پیش خودشون گذاشتم و بعد چند روز خانوم گفت برو بگیر که من رفتم صحبت کردم گفت مشکلی ندارد میدهم و گفتم شاید مشکلی پیش بیاد و شما برید از این حرفا که بعدش گفتش این فاکتور سنده هر جا برید نقد هست و من دیدم اینجوریه گفتم پس اوکی پیشه خودتون باشد و هر موقع خواستم نقدش کنم میام پیشتون و الان یک سال میگذرد و چون قیمتش رفته بالا رفتم چند روز پیشش گفتم پول میخواهم که گفت من طلا رو دادم بهتون که گفتم به کی دادید و گفت به خودتون خانومتون گفتم چرا دورغ میگید ما اصلا ازتون طلا تحویل نگرفتیم که گفت شما گیج هستید و من دادم حتی پشت فاکتور خودم نوشتم طلا رو تحویل دادم امضا زدم گفتم پس امضای من شما باید از من یک رسید داشته باشید که طلا رو تحویل من دادید پس چرا ندارید کلان زیر بار نمیرود که طلا نداده و فقط میگه شما اشتباه میکنید و گیج هستید الان من میخواهم شکایت کنم چه مراحلی دارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مرحله خاصی ندارد به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید شکایت کنید با وکیل حتما برای اقدام شکایت هماهنگ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت
ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید و