مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام من بخاطر کرونا یک ماه از کار بیکار شدم و برای دریافت بیمه بیکاری این یک ماه ثبت نام کردم آیا برای دریافت بیمه بیکاری یک ماه نیاز به ترک کار میباشد چون اگه ترک کار بخورم تمام سوابقم برای دریافت پایه سنواتی از بین میرود
تمنا دارم راهنمایی کنید من الان موندم الان حقوقی نمیگیرم که زندگی بچرخانم مانده ام چکار بکنم اینکه ماهانه پایه سنواتی رو رد کنم یا بیمه بیکاری رو نگیرم

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

پرداخت خسارت بدلیل بیماری و شرایط پیش امده کرونا ربطی ب ترک کار ندارد.