مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی در خودرو

سلام خسته نباشید من با ماشین تاکسی کار میکنم یکی گفت دربست من رو تا جایی میبری من هم سوار کردم رفتیم جلو تر گفتن وایسا اون یکی رفیقمون بیاد بعد میخواستم راه بیفتم ماشین گشت زد جلومون و گشت و از صندلی عقب 1 لیتر عرق دست ساز پیدا کردن من خبر نداشتم ولی اون ها رو ول کردن من رو بردن کلانتری گفتن صاحب ماشین تویی و من هم نه سابقه کیفری نداشتم پیش قاضی کشیک هم گفتم این ماجرا رو آیا سوء سابقه میشه یا نه چه حکمی برام میبرند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری اصل بر این است متعلق به شماست مگر عدم اطلاع را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که شما ارتباطی به آنان نداشته‌اید به دلیل فقد سوء نیت تبرئه خواهید شد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

چنانچه راننده تاکسی باشید و فاقد سوء پیشینه تبرئه میشوید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به اینکه راننده تاکسی هستید احتمال تبرئه شما وجود دارد زیرا تاکسی مکان عمومي است و اگر دلیلی علیه شما نباشد امکان حصول برات وجود دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ضابطین در این مورد کاملا اشتباه کرده اند و می‌بست تمامی سرنشین ها به کلانتری برده می‌شدند و حق رهایی افراد دیگر را نداشتند فقط مقام قضایی می‌تواند در این مورد اظهار نظر کند میتونید مورد را از 197 که بازرسی نیروی انتظامی است پیگیری کنید اگر افراد دیگر شناسایی نشوند شما محکوم میشوید چرا که مشروبات بالاخره متعلق به شخص می‌باشند و شخصی مسئول آن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون :
هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(74)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.
اگر متعلق به شما نیست بهتر است از خودتان دفاع کنید.