مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام
من توی شرکت عمرانی کار میکنم که در تهرانه و کارهاش تو شهرستان ساری. بیمه منم اونجا رد میشه میخوام ببینم اکه واسه بیمه بیکاری اقدام کنم باید برم شهرستان. خودمم ساکن تهرانم. و 4سال سابقه بیمه دارم تو همین شرکت

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

درود بر شما
برای تشکیل پرونده بیمه بیکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی محل
کار صالح به بررسی موضوع است همچنین پس از برقراری بیمه بیکاری حضور و غیاب در
همان محل سکونت است لیکن می توانید درخواست انتقال پرونده به اداره تعاون، کار و
رفاه اجتماعی محل اقامت شهرستان مقصد نمایید