مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم مواد مخدر

پدر من بدون سابقه با يک فرد سابقه دار خبره در مواد مخدر با پابند بيرون آمده ١٠ كيلو مواد در ماشين پدرم گذاشت با اين كه نميدونه ساک چي هست که به شهري ديگري ببرد ولي با مراقبت سربازان گمنام پدرم را دستگير كردند و با صراحت گفت كه اين مواد مال خودش نيست و اسمش گفته و هر دو را دستگير كردند و فرد سابقه دار در دادگاه انكار ميكند و ميگويد مال خودش نيست تا اين كه حكم آمده براي هر دو مشاركت و اعدام زندان ولي پدرم با همكاري و صادقانه كلام خودش يک درجه تخفيف گذاشتند آيا مي توان اعتراض كرد؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله در صورتی که قطعی نشده باشد .
موفق باشید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم قطعیت حکم بله امکانش وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام حکم سنگینی است یک درجه تخفیف برای وی اعمال شده ولی تجدید نظر خواهی حق ایشان است البته تجدید نظر خواهی صرف کافی نیست باید پرونده کامل و دقیق رویت و مطالعه شود در شعبه قضایی

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اعتراض به رای وجود دارد بهتر است وکیل اختیار نمایید.