مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی سرباز متاهل

سلام و درود
بنده اعزامی سال 90 و سرباز نیروی زرهی ارتش هستم و بعد از دو ماه آموزش و دو ماه دوره کد و یک ماه یگان خدمتی که از محل زندگیم دور بود فرار از خدمت شدم و الان متاهل هستم و به خاطر استرس زیاد دارو مصرف میکنم، بعد از دوازده سال حکم جلب برای من آمده
میخوام بدونم برای انتقالی گرفتن به خاطر متاهلی باید سرباز جایگزین باشد تا انتقالی بدهند یا نیازی نیست. یا بهتر هست دوباره آماده به خدمت بگیرم؟

پاسخ ها :

انتقالی سرباز متاهل انتقالی سربازی سربازی