مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی از بیمارستانی به بیمارستان دیگر

باسلام بنده جدیدا در یکی از بیمارستان های تهران استخدام پیمانی شدم اما در شهرهای اطراف تهران (قرچک) زندگی میکنیم خانم متاهل و فرزند دوساله دارم که رفت و آمد برای من سخت است آیا میتوانم به بیمارستان قرچک انتقالی به تبعیت از همسر بگیرم هر دو بیمارستان زیر نظر یک دانشگاه هستند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید