مشاوره حقوقی رایگان - عدم خدمات در مرکز تعویض پلاک

باسلام خدمت اساتید بزرگوار
بنده چندماه پیش به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم بعد از بازدید افسر کارشناس بنده جهت اصالت عادی اطاق به اگاهی معرفی شدم ودر نتیجه افسران محترم اگاهی با یگ هیئت 3 نفره رای به اصالت موتور و شاسی و همچنین‌ بدلیل ضرب وارد شده به اطاق که قابل بازسازی بوده نظر مثبت اعلام‌ و برگه کارشناسی 3 نفره توسط اینجاب اخذ گردید و مجددا به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم متاسفانه همان‌ افسر بازدید کننده بنده را از خدمات مجددا محروم کردند سوالم ازشما عزیزان این برای احقاق حقوقم از چه راهی استفاده کنم
ومن الله توفیق

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سامانه پلیس 197 در میان بگذارید و با ریاست راهور شهرستان مربوطه گفتگو کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق پلیس راهور موضوع را پیگیری کنید