مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. با عرض خسته نباشید. میخواستم بدونم آیا فعالیت در تاکسی اینترنتی باعث قطع شدن بیمه بیکاری میشود یا خیر؟؟ و اینکه من ثبت نام اولیه رو جهت دریافت بیمه بیکاری انجام دادم، البته اینترنتی یه پیامک برام اومده که بهتون اطلاع میدیم چکار کنید. باتوجه به اینکه فرصت اولیه ثبت نام یکماه هستش و از اونجایی که هنوز خبری نشده، به نظرتون من حضوری مراجعه کنم به داره کار؟؟ یا اینکه همچنان منتظر باشم ... ممنونم

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
اگر منظورتان تاکسی اینترنتی مانند تپسی و اسنپ و کوباک و ... است چون فعالیت در این تاکسی اینترنتی ها شغل نیست و مزایای قانون کار به آن تعلق نمیگیرد
بیمه بیماری قطع نمی‌شود
برای پیگیری دریافت بیمه هم با اداره کار تماس بگیرید