مشاوره حقوقی رایگان - فنسی کشی دور باغ

با سلام و احترام
اینجانب زمینی به متراژ 2800 متر نزدیک روستا و دارای برخی باغ در اطراف زمین به شکل قولنامه ای (زمین دارای بنچاق می باشد) خریداری نمودم. الان 100 درخت 4 ساله دارم. اما حصار ندارد میخواستم فنسی کشی کنم چون گوسفند و انسان ها ممکن است آسیب بزنند. شرایط مجوز آن از طریق مجوز جهاد کشاورزی چگونه است؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
در بند د ماده 1 آئین نامه اجرایی قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها تغییر کاربری چنین تعریف شده است: هرگونه اقدام که مانع از بهره برداری استمرار کشاورزی اراضی زراعی و باغ ها در قالب ایجاد بنا، برداشتن یا افزایش شن و ماسه و سایر اقداماتی که بنا به تشخیص وزارت جهاد کشاورزی تغییر کاربری محسوب می شود
لذا برای فنس کشی نیاز به مجوز نیست