مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به عدم حجر فوت شده

با سلام
بنده در سال 98 یک ملک از مادربزرگم به صورت مبایعه نامه صلح به شرط عمری خریداری نمودم. و سند رسمی و قانونی بنام خودم زدم. عمو های بنده از موضوع فوق شکایت کرده و باتوجه به ذی نفع نبودن آنها دادگاه رد دعوی توسط قاضی صادر شد. حال بعد از 9 ماه محجوریت مادر بزرگ بنده را از دادگاه خانواده گرفته و تاریخ نظریه پزشکی را یکسال قبل از انجام معامله بنده تعیین کرده اند یعنی سال 96. حال از بنده مجدد شکایت کرده و خواهان ابطال معامله هستند. چگونه میتوانم از حق خود دفاع کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر ایشان زمان معامله محجور بوده و حکم قطعی صادر شده معامله شما باطل است

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به دفتر وکالت یکی از همکاران وکیل مراجعه کنید