مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب بدون مدرک

با سلام
بنده با یکی از وابستگان خود معامله داشتم و حساب های خورده خورده که شامل برنج و گوشی و ....
که جمعا 100میلیون شد و هیچ مدرکی از آن نگرفتم به دلیل فامیلی و چند ماه بعد به او زنگ زدم برای پول که پرداخت کند و شروع کرد به فحاشی کردن و من هم جواب اورا دادم و او از من شکایت کیفری کرد و من را محکوم کرد. میتوانم شکایت مال خود را از او کنم بدون مدارک؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد و یا چتی در این خصوص دارید میتوانید دادخواست استرداد مال منقول دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

وقتی مدرک ندارید چگونه میخواهید اثبات کنید؟!نتیجه ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با ارائه دلایل و مستندات و
معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای اثبات ادعای خودتان باید شواهد و دلایلی داشته باشید تا مورد توجه دادگاه قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با ارائه دلایل و مستندات ولی امکان‌پذیر است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام باید مدرکی مثل فیش واریزی و... یا شهادت شهود در دست داشته باشین

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام با داشتن مستندات مانند شاهد میتوانید بدوا اظهارنامه سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید