مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اجازه ازدواج از دادگاه

باسلام،پدرم ده سال است جلوی ازدواجم را گرفته و قصد ازدواج با مردی را دارم که اختلاف سنی مان زیاد است و تعداد مهریه کم و این مرد موجه و هم شأن خودم،با شخصیت و درآمد مکفی و موجه و تحصیل کرده ،پاکدل و نیک خصلت و .‌‌..‌‌..‌می باشد،از طرف دادگاه اقدام کردم و درخواست ازدواج به طرفیت پدر دادم ،دادگاه برگزار شدو همسر آینده ام مدارک های زیاد و .....آورده بودن و قاضی به بیشتر صحبتهای ما زیاد اعتنایی نکرد
و دروغ های پدر را باور کرد و دوماه است که قاضی حکم صادر نکرده،هیچ نکته منفی پیدا نکرده است و میگوید که اختلاف سنی تان زیاد است و تعداد مهریه کم است و ممکن است که اگر من حکم را به نفع ازدواج تان صادر کنم دادگاه تجدید نظر اجازه ندهد و اگر قاضی اجازه ازدواج به دختر چهل و دو ساله که من هستم را نداد و حکم اجازه ازدواج را به نفع دختر و همسر آینده اش نداد باید چه کار و اقداماتی انجام دهد؟ من و همسرم میخواهیم باهم ازدواج کنیم ،اگر جواب قاضی منفی بود چه کار کنیم؟ هیچ کسی را نداریم که کمکمان کند،خواهش میکنم راهنمایی کنید اگر هزینه هم داشت پرداخت خواهم کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است