مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از نقل و انتقال خودرو

سلام یک دستگاه ماشین به اهواز فروختم به مشکل قانونی برخورده الان ماشین فسخ معامله شده است و امروز رفتم خلافی بگیرم به من ندادند و گفتن ماشین شکایت دارد و بعدش استعلام از تعویض پلاک گرفتم به من گفتن جلوگیری از نقل وانتقال هستش. خواستم بدونم چی کار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ازن در شی، اذن در لوازمات آن است. لذا با توجه به اینکه شما فروشنده خودرو فوق می‌باشید ملزم به رفع مانع جهت هرگونه نقل انتقال به فک پلاک می‌باشید