مشاوره حقوقی رایگان - حذف کوچه از زمین شخصی

سلام من تقریبا 3000 هزار متر زمین تازه کی فهمیدم در ملک شخصی ام کوچه گذاشتن به بنیاد مراجعه کردم ازشون سوال کردم این کوچه را کی گذاشتن بهم گفتن به تازگی حدودا یک یا دوسال البته قبلاً تو طرح هادی نبود و بازنگری طرح هادی هم نشده از بنیاد مسکن سوال میکنم این کوچه را کی گذاشته بهم جواب نمیدن چگونه این کوچه را حذف کنم چرا بنیاد مسکن جواب نمیده راه حلی برای این مورد دارین کسی می‌تونه راهنمایی کنه به کجا مراجعه کنم که جواب بگیرم بنیاد مسکن از کجا دستور میگیرن به اونجا مراجعه کنم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به معاونت شهرسازی شهرداری منطقه مراجعه و نقشه GIS ملک را بررسی نمایید