مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

باسلام,بنده حدود 3ماه پیش تصادف کردم که طرف مقابل را به بیمارستان بردم عکس برداری کردند ودکتر گفت که پایش نشکسته فقط ضرب دیده, بصورت لسانی توافق کردیم که هزینه های بیمارستان را قبول کردم اما بعد از سه ماه امروز از کلانتری تماس گرفتند که از بنده شکایت کرده اند,و طرف مقابل حتی پزشکی قانونی هم رفته و چندمورد که عبارتند 1.کبودی درحال جذب ساق چپ
2.جوشگاه خراشیدگی حارث ساق چپ
3.تجمع مایع داخل مفصل زانوی چپ
4.تورم انتهای ران چپ
5.آسیب استخوانی
جای برای اعتراض به رای پزشکی قانونی دارد؟
ودرصد این موارد چقدر میشود؟
خواهشا راهنمایی کنید بعد ازمعرفی خود به کلانتری چیکار کنم ممنون ,التماس دعا

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

1- بلی 2-فقط دادگاه مشخص می کند 3-باید رأی خوانده شود.یاالله