مشاوره حقوقی رایگان - پدرم تقسیم گواهی انحصار وراثت آماده کردند ؟

باسلام

پدرم گواهی نامه ارث و ماترک آماده کردند بصورت دستی است و امضا هم شده.
بنده تک پسر خانواده هستم و دو تا خواهر دارم. مادرم زنده هستند. ( خواهر اولی تشکیل خانواده داد و خواهر دومی مجرد هستند آیا این موضوع مشکلی است در مورد گواهی نامه ارث و ماترک )
پدر بنده ماده قانونی استفاده کردند :
ماده 907 قانون مدنی
ماده‌ی 911 قانون مدنی
ماده­ 914 قانون مدنی
ماده 22 قانون ثبت و ماده 46 و 47 قانون ثبت اسناد و املاک کشور
(ماده 1284 ق.م - 1287ق.م و ماده 673 قانون مجازات اسلامی)

حتی تقسیم بندی ارث و ماترک آماده شده از طرف پدرم و بصورت است :
تقسیم ارث مادر (1 نفر) سهم مادر برابر است با 4 سهم از 24 سهم کل ماترک ، دختر (2 نفر) سهم هر دختر برابر است با 5 سهم از 24 سهم کل ماترک ، پسر (1 نفر) سهم پسر برابر است با 10 سهم از 24 سهم کل ماترک طبق قوانین کشور رسمی است. درسته یا نه !!!
درضمن متن کامل است اگر خواستن ارسال میکنم هنوز برگه گواهی قبول نکردم ارث و ماترک پدرم و از این موضوع فعلا خبری ندارم. پدرم گفتن که اگر مشکلی دارد اعلام کنم.
لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم
منتظر خبر شما هستم. باسپاس

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ارث بعد از فوت پدرتان عینیت پیدا میکند و اگر قصد تقسیم اموال خود را دارند میتوانند هم اکنون هر جور که بخواهند تقسیم کنند.