مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ماشین

سلام
برادر من میخواد ماشینش رو به نام من بزنه که جزء اموال خودش حساب نشه ولی خودش ماشینو سوار بشه. ولی من میخوام طی یک اقدامی کلیه مسئولیت این ماشین رو از خودم سلب کنم. چه راهی وجود دارد؟ آیا وکالت فروش بهش بدم کافی است؟ آیا قرارداد اجاره هرگونه مسئولیت را از من سلب میکند؟ یا راه حل دیگری دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام بصورت قولنامه منتقل گردد اما سند رسمی بنام برادر باقی بماند