مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد خصوصی و حق مشاوره

باسلام و احترام
بنده از دوستم که وکیل نیست و خودش هم گفت که من وکیل نیستم و طبق قانون و مواد قانونی فقط مشاوره میدم ازش خواستم که فقط به من مشاوره بده و خودم شخصا برم طرح دعوا حقوقی و کیفری در دادگستری مطرح کنم و به دوستم گفتم اگر حکمی در خصوص دادخواستها و شکایاتم به نفعم صادر و قطعی شد باتوجه به مشاوره ای که بهم دادی با رضایت قلبیم و حتی کتبا برات مینویسم که بهت 30 میلیون میدم.
سوال من اینه که چه قراردادی بین هم بنویسیم برای دوستم براش بد نشه که
حتی بهم گفته که وکیل نیست و من هم میدونم که وکیل نیست و هر دومون راضیم که خیالش راحت بشه که من با رضایتم هر وقت رای به نفع من صادر و قطعی شد بهش پولو بدم؟
راجب اینکه من میدونم و بهم گفته که وکیل نیست میشه تو قرارداد ذکر کنم؟
و مبلغ رو بارضایت خودم برای مشاوره و ..... بهش میدم مشروط بر صدور حکم محاکم دادگستری و قطعیت ان؟؟
تشکر

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

قراردادجعاله یا حتی یک قراردادمکتوب معمولی هم کفایت می نماید