مشاوره حقوقی رایگان - شکایت استرداد جهیزیه

خانم بنده در دفتر خانه محضری رضایت داده که هیچ گونه شکایتی در مورد هر پرونده حال و آینده و هر شکایتی در هر دادگاه و دادسرا و شورای حل اختلاف را از خود امتناع کرده و ادعایی ندارم و درخواست مختومه بودن پرونده را دارم. آیا ایشان می‌تواند در مورد استرداد جهیزیه شکایت کند؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنین رضایتی صحیح نیست و هیچ کس نمی‌تواند حق مدنی خویش را بطور کلی از خود سلب نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
این اقرارنامه معتبر نمی‌باشد می‌بایست مشخص شود که چه چیزی مد نظر بوده بر ایشان می‌تواند ادعا داشته باشد

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

اگر قبلا دراین مورد شکایت نکرده باشن بله میتونن شکایت کنن