مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو برای مهریه

سلام همسر بنده رفته مهریه اش که 14سکه است را به اجرا گذاشته و بنده یک کامیون مدل (1350) دارم و تمام مدارکم را هم ارائه داده ام و قبول دارند که وسیله امرار معاش هست و جزء مستثنیات دین هست اما باز هم کامیون من را رفع توقیف نمیکنند و میگویند که چون مهریه اش کم هست باید کامیونت را به مزایده بگذاریم. آیا این کار قانونی هست؟ البته این رو بگم که قاضی اجرای احکام هم خانم هست و هوای خانم ها رو بیشتر داره.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
خودر مختص به کار است و جزو مستثنیات دین با رياست اجرائیات و یا رئیس اداره ثبت مشکل خود را مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر قانونی نیست به رئیس ثبت مراجعه نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
مهريه را شما قرارداده ايد
و امضا كردي و ربطي به زن يا مرد بودن قاضي محترم اجراي احكام ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اعتراض کنید تا موضوع به هیات نظارت ارجاع شود