مشاوره حقوقی رایگان - تجدید جلسه وقت رسیدگی

سلام
بنده به شخصی سفته امانت داده بودم در 3برگ 10میلیونی جمعها مبلغ 30میلیون تومان

طبق قرار لفظی بر این بود که هرموقع داشتم پرداخت کنم

مثل اینکه شکایت کرده شورای حل اختلاف
تاریخ جلسه اول بابت یک برگ دیروز بود که متاسفانه امروز متوجه شدم شماره پرونده اش جدا بود

و یک پرونده هم شماره پرونده اش جدا هست تاریخش فرداست

میخوام راهنماییم کنید که آیا میتونیم لایحه ای ارسال کنم که مهلت دیگری برای وقت رسیدگی بدید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولاً حکم محکومیت صادر می شود
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر تغیین وقت رسیدگی بادادگاه هست شما درصورتی که نمی‌تونید حاضربشید میتونید لایحه دفاعیه ارسال و لایحه به منزله حضور شماست