مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن وام ازدواج

باسلام. متاسفانه مادر من ضامن وام ازدواج عروسمون شده و بلافاصله عروسمون هم دادخواست طلاق ومهریه داده ودارن‌جدامیشن.مامیخوایم فقط ضامنشو عوض کنه. راهی است لطفا راهنمایی کنید. سفته هم قبول نمیکنه بده.مادرم خیلی داره اذیت میشه. ممنون‌میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر بانک قبول نمی‌کند که ضامن تغییر پیدا کند اما نگران نباشید اگر شخص نپردازد شما می‌توانید شکایت کنید