مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت کالای سفارش داده شده با کالای تحویلی

سلام
خرید اینترنتی داشتم. مشخصات کالایی که ارسال شد فرق داشت. کالا را مرجوع کردم و فروشگاه با اذعان به اشتباه خود و آگاهی از اینکه این کالا در یک هفته اخیر افزایش قیمت 2 میلیونی داشته حاضر به تحویل کالا نیست و فقط مبلغ وجه را عودت داده است. من به خاطر اشتباه فروشگاه باید همین کالا را الان 2 میلیون گرانتر بخرم. حق با من است؟
بهترین راه شکایت کدام مرجع است ؟ دادسرای جرایم اینترنتی یا پلیس فتا یا اینماد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون پول عودت داده شده امکان شکایت بعیده