مشاوره حقوقی رایگان - مغازه استیجاری

سلام
من اردیبهشت ماه امسال یک مغازه اجاره کردم و موقع قرارداد طی کردیم ک من حداقل 5 سال توی این مغازه بمونم و ایشون قبول کردن ولی این رو توی قولنامه ذکر نکردیم و لفظی بود
الان دوماه مونده از موعد قرارداد بهانه گرفته که بیرونم کنه و به دروغ بهم گفته معازه رو فروختم و باید تخلیه کنی
حتی حاضر نیست من صاحب مغازه ی جدید رو ببینم ک باهاش صحبت کنم و وقت بگیرم
با توجه به اینکه من کلی خرج دکور و ویترین کردم و کلی مخارج بابت دکور و نصب دوربین و دزدگیر و ... داشتم و اگر جابجا شم چندین میلیون ضرری من میشه
آیا میتونم ادعایی داشته باشم که نتونه منو سر قرارداد بلند کنه و بتونم بازم اینجا بمونم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است متن قولنامه خوانده شود تا بتوان بر اساس آن اظهار نظر دقیقی کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید در پایان قرارداد مغازه را تخلیه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست با شهادت شهود و ادله خود 5 سال و در دادگاه محترم اثبات نمایید و الا خیر