مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انشعاب برق

با سلام وخسته نباشید.یک انبار تقریباً 70متری به من ارث رسیده انشعاب آب دارم اما برای کنتور برق اقدام کردم دهیاری محل میگن باید 2/5متر عقب نشینی کنیدتا بهت نامه بدیم در صورتی که همسایه کناری 60 سانتی متر عقب رفته.تشکر از راهنمایی شما و وقتی که گذاشتین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بخشداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را پیگیری نمایید به بنیاد مسکن مراجعه کنید