مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش مسئولیت مدیریت توسط اعضای ساختمان

با عرض سلام و خسته نباشید .
اینجانب در آپارتمانی 4 طبقه که 12 واحد دارد ، زندگی می‌کنم. 5 سال است که ساکن این آپارتمان می‌باشم، در طول این 5 سال هیچ شخصی حاضر به پذیرش مدیریت در ساختمان نیست و من بارها به خاطر خرابی هایی که در ساختمان ایجاد شده اعتراض کردم و بارها جلسه تشکیل دادم که چون کسی مسئولیت را نمی‌پذیرد با قرعه کشی هر 6 ماه 2 نفر مسئولیت را به قید قرعه بپذیرند و خرابی های ساختمان را سامان دهند ، اما هر بار چند نفر مشخص مانع مدیریت می شوند و اجازه نمی‌دهند کسی کاری انجام دهد و سنگ اندازی می‌کنند، در آخر من نامه ای را تهیه کردم و با یکی دیگر از مالکین مدیریت را به عهده گرفتم و از همه امضا جمع کردم اما متاسفانه همان چند واحد باز هم اجازه ندادند که کاری صورت پذیرد و در این ساختمان هر ماه یک نفر فقط و فقط هزینه پول گاز و آب و برق مشاعات را جمع آوری می‌کند، این بار من با نپرداختن پول آب و برق و گاز خواستم به عدم وجود مدیر به خاطر خرابی ها اعتراض کنم و گفتم تا زمانی که مدیری نباشد که به خرابی های ساختمان رسیدگی کند پول مشاعات را نمیپردازم و آنها گفته اند در صورت قطع شدن آب و برق و گاز باید من کل هزینه را بپردازم آیا ساختمانی که مدیر ندارد و هر ماه یک نفر شماره حساب برای جمع آوری هزینه قبوض را می‌دهد می‌توانند از من شکایت کنند و یا من را مجبور به پرداخت جریمه آب و برق و گاز نمایند ؟ من چطور میتوانم از این بی قانونی که اجازه داشتن مدیر در ساختمان را نمی‌دهند از آنها شکایت کنم ؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مدیر ساختمان در صورت تعیین از سوی هیئت مدیره ملزم به پاسخگویی به کلیه سکنه می‌باشد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیاز به مشاوره تلفنی هست آنها کیستند که اجازه ندهند