مشاوره حقوقی رایگان - سلام میخواستم از کار افتادگی به من تعلیق میگیره از حقوق پدرم یا خودم اقدام کنم

سلام من ی پسر 36ساله متاهل هستم الان حدود 13 14سال بیمه پردازی دارم تو سن 14 15سالگی که تحت تکفل پدرم بودم عمل باز قلب انجام دادم مشکل مادرزادی بوده الانم پزشک ها میگن باید دوباره جراحی بشی دریچه مصنوعی بزاریم دوم اینکه چشم چپم هم مادرزادی دید خیلی خیلی کمی داره طوری که فقط تار میبینم تو سن 18سالگی از سربازی معاف شدم به دلیل مشکلات قلب وچشم پدرم مستمری بگیر بوده تازه فوت کرده حقوقش به مادرم رسیده ایا من از طریق مستمری پدرم کار افتاده میشم حقوقش به من برسه یا خودم هم چون بیمه پردازی داشتم کارافتاده میشم ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع را از بیمه پیگیری کنید تا مورد بررسی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بای سرخوس از کار افتادگی بدهید تا موضوع مورد بررسی قرار بگیرد