مشاوره حقوقی رایگان - کسری از حقوق کارگر

سلام عرض شد.. امیدوارم حالتون خوب باشه.
من در فروشگاه زنجیره ای کار ميکردم و بعد از دو سال و نیم که در شعبه بودم و 15 روز یک بار انبارگردانی انجام می‌شد کسری خاصی نداشتم..
ولی بعد از دو سال و نیم بنده سمتم سوپروایزر منطقه شده و دیگر کلید شعب رو نداشتم و فقط وظیفه من سرپرستی شعب و کارهای اداری و... بود. بعد از چند ماه یکی از شعب کسری 30.40 میلیونی بالا آورد و چون از حقوق دو تا پرسنل بالاتر بود و نمیخواستن متضرر بشوند و با توجه به این که من برای عمل سر کار نبودم 21 میلیون تومانش رو به پای بنده زدند که عیدی و سنوات بنده رو ندهند و همچنین تو 30 ماه کلا 14 ماه بیمه برای بنده واریز شده. خواستم بدونم من وقتی چیزی رو تحویل نگرفتم و داخل شعب نبودم و روند شرکت بر این هست که کسری به پای افرادی که داخل شعبه کار می‌کنند هست قانونی هست که به پای من زده شه. اگر ماده و قانونی تو اداره کار هست لطفا به بنده بگویید. در مورد بیمه هم باید چه کاری انجام بدهم؟ ممنونم از زمانی که برای بنده گذاشتید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سامانه روابط جامع کارگر و کارفرما ثبت نام نموده و سپس ثبت شکایت کنید و بعد باقی امورات را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار علیه کارفرما نسبت به شکایت اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای هر دوی شما نیاز به دلیل دارد و هر کدام نتوانید، محکوم میشوید