مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری مادر توسط دختر

با سلام دختری هستم مجرد و تحصیل کرده و فاقد شغل که به تازگی مادر خود را که بازنشسته بوده اند را از دست داده ام پدر در قید حیات هستند و تحت تکفل پدر هستم ارگان و سازمان مربوطه نیروهای مسلح می گویند حقوق مادر به شما تعلق نمیگیرد آیا می شود از تکفل پدر در آمده و حقوق مادر خود را دریافت کنم؟آیا در آینده ممکن است خدایی نکرده اتفاقی ناگواری برای پدرم بیوفتد و به این خاطر که حقوق مادر را دریافت می کنم حقوق پدر را به بنده ندهند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حقوقی که میزان آن بیشتر است به شما تعلق خواهد گرفت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از صندوق بیمه پرداز مادر پیگیری فرمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای بهره مندی فرزندان و نوادگان از حقوق مادر فوت شده، با تصویب قانون حمایت خانواده، شرایط، همانند بازماندگان تحت پوشش قانون تامین اجتماعی شده و بنابراین، فرزند دختر، تا هر سنی، به شرط نداشتن شوهر و شغل، از مستمری مادر برخوردار گشته و فرزند پسر، تا 20 سالگی و بعد از آن، در صورت اشتغال به تحصیل در دانشگاه یا معلول از کار افتاده بودن، حق بهره مندی از حقوق مادر را خواهد داشت.
ارتباطی با بیمه پدر ندارد الان به شما تعلق میگیرد بعد از فوت هر دو در صورت عدم تعلق به دیوان عدالت اداری شکایت شود