مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وقت بخیر ببخشید گواهی کفالت همون حضانت هستش؟!

پاسخ ها :

گواهی کفالت حضانت

سوالات مرتبط

گواهی کفالت
سلام از کدام مراجع گواهی کفالت برای تاکسیرانی بگیرم رفتم شورای حل اختلاف گفتند به ما ارتباطی نداره...
گرفتن گواهی کفالت
با سلام دختری 32 ساله و مجرد هستم. کلا دو فرزند دختر هستیم و من فرزند ارشد هستم. خواهرم در شهر دیگری تحصیل میکند من هم در دانشگاه یک شهر دیگر پذیرفته شده ام. پدر و مادرم هر دو بازنشسته هستند پدرم 71 س...
مراجع قانونی گواهی کفالت
سلام. برای دریافت گواهی کفالت واسه انتقال کارآموز،مرجع قانونی ،سازمان تامین اجتماعی هستش یا دادگاه؟با سپاس...
گواهی کفالت
سلام بنده ارتشی هستم دارای گواهی کفالت مادری میباشم تک پسر با ارائه دادن این مدارک به سازمان میتوانم به خدمت در شهر خود انتقال یابم؟...
گواهی کفالت
سلام خسته نباشید ، من میخام یه خط تاکسی اخذ کنم اما بنده مجرد هستم و تاکسیرانی میگه باید گواهی کفالت بیاری از دادگاه ، پدرم 68 سال سن داره و توانایی کار نداره آیا دادگاه برام گواهی کفالت صادر میکنه ؟...