مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

سلام در حال حاضر بنده 16 سالم هست و در سن 12 سالگی یه پسر با من دوست شد و من خیلی از قضیه های جنسی سر در نمیوردم و با من دوست شد و دلمو بدست اورد و منو برد خونشون و من رو ...
بعد اون قضیه هم رفت به همه شهر گفت که من این پسرو ...البته الان چند سال میگذره ولی هنوز به اون کسایی که گفته بود وقتی من میبینمشون خجالت میکشم،

امکان این هست که الان شکایت کنم ازش؟

چون خانوادم این موضوع رو نمیدونن نمیخوام مطلع بشن و میخوام با داداشم که میدونه و 20 سالش هست شکایت کنم ایا امکان پذیر هست که شکایت کنم و تو توضیحات شکایت بنویسم نمیخوام خانواده مطلع بشن؟

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

باید برای اثبات مدرک داشته باشین

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم امکان طرح شکایت برای شما وجود دارد �لیل اینکه موضوع غیر مالی می‌باشد اما برای افراد زیر 18 سال ثبت نام ثنا امکان‌پذیر نیست و بنابراین ابلاغ با پست انجام خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مشخص گردد که چند سال از ‌موضوع گذشته است
ممکن است مشمول مرور زمان تعقیب گردد
باید ادعای شما در ‌مرجع قضایی اثبات گردد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موضوع شکایت نمی تواند مخفیانه باقی بماند و به احتمال زیاد خانواده شما هم مطلع خواهند شد. اگر فکر می کنید برخورد منطقی با موضوع دارند و شما را حمایت خواهند کرد قبل از شکایت با ایشان مطرح کنید چون شما در آن زمان کودک بودید و مورد سوء استفاده قرار گرفتید.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

نخیر جرم مشمول مرور زمان کیفری گردیده است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه به مدت زمانی که از وقوع حادثه گذشته است امکان طرح شکایت ضعیف است