مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مدارک و گرفتن وام به نام بنده

با سلام.بنده مدتی پیش وام میخواستم بگیرم به درخواست یکی از اشنا ها.ایشون کاسب کار بازاری هستن.من مدارک بردم برای گرفتن وام.به بانک مراجعه کردم.بانک قبول نکردن.من مدارک را در مغازه گذاشتم.چند وقت بعد گفتم مدارک را به من بدهید.ایشون گفتن مدارک به درد کسی نمیخوره.من هم پیگیر نشدم.چند باری پیام واریز قسط تسهیلات برای من ارسال میشد.تا الان که از بانک اخطار امده است برای پرداخت نکردن اقساط.و بانک پیگیری قانونی میکنند.مدارک من کپی کارت ملی . شناسنامه و یک قولنامه منزل مسکونی.قولنامه را من صوری نوشتم و امضای اشخاص تماما صوری است.منزل پدری من به نامم نیست.و این کار را برای گرفتن وام انجام دادم.ایا با ان قولنامه صوری که من امضا انجام دادم. که منزل برای من است.و امضای شهود در قولنامه صوری میباشد.ایا از نظر قانون مشکلی برای من پیش می اید؟. راه حل چیست.سپاس

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله احتمالاً.به هر حال باید مدارک وام را از بانک درخواست و رویت کنید امضا احتمالا جعل شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله جرم جعل و استفاده از سند مجعول است