مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب از طریق ثبت

با سلام به وکلای محترم ؛

من 4ماه با همسرم عقد بودم ،همسرم هنوز باکره میباشد،برای طلاق اول خودم اقدام کردم که یک بار از دادگاه مبلغی بابت کارشناس از من درخواست شد و من با همراه بانکم مبلغ رو واریز کردم درصورتی که نمیدونستم باید فیش بگیرم و ببرم دفتر قضایی تا واریزی رو ثبت کنم به همین دلیل قاضی کلا پرونده م رو مختومه کرد که بعد از طرف زوجه درخواست مشاوره دادند و بنده یک جلسه رفتم با مشاور خانم حرف زدم دیگر نخواستم بروم البته با اجازه دکتر ولی روند مشاوره ادامه پیدا کرد تا یک روز پیام دادن بابت توافق که رفتم ولی این دفعه مشاوره آقا بودن دکتر خانم نبودن و زوجه درخواست پول زیاد کرد و من یک کارگر ساده هستم و نتونستم فراهم کنم و گفتم بروند شکایت کنند ولی زوجه دادگاه نرفت از اون طرف از طریق اداره ثبت تمام حسابم رو مسدود کرد و هر چند وقت ایجاد مزاحمت برای خانواده ام میکنند خواستم بدونم تکلیفم چی هست؟با تشکر

پاسخ ها :

مسدودی حساب از طریق اداره ثبت رفع مسدودی حساب طلاق در دوران عقد طلاق