مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ورثه ای

سلام،وراث ملک ورثه ای که ارزش آن 9میلیارد است (4ورثه پسر و 3ورثه دختر هستند)رو به علت نبود مشتری نقدی سپردن به سازنده که براشون بسازد و سهم یک پسر رو هم نقدی بدهد، اون یک پسر تقاضای پول خارج از عرف رو کرده و بقیه باید از جیب بدن وگرنه تهدید کرده ملک رو میبره به مزایده،میشه از او شکایت کرد؟چون مدام بقیه رو بازی میدهد و میگه مشتری پیدا کنید ولی وقتی مشتری پیدا میشود میگه باید بیشتر از عرف به من بدهید و اینکه اگر بره مزایده چطور این 5نفر میتونند برنده بشوند؟(این هم بگم همه حاضرند سهمشون رو به نام یک نفر کنند)
و شرایط این یک نفر که میخواد در مزایده شرکت کند چی هست؟ چون مالکِ سهم 5نفره نیازه کل 9میلیاردو به حساب دادگستری بریزد یا فقط سهم همون یک نفرو بریزد کافیه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به هر حال تقسیم ماترک یا به تراضیست یا به حکم قانون افراز می‌شود