مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب یارانه

یارانه ما دوسالی میشود که قطع شده رفتم بانک گفتن دستور دادستانی هستش از تهران بسته شده حتما پدر شما بدهکار هست در صورتی که پدر من 20 سال میشود آلزایمر دارد و نمیتواند جایی برود خودم هم قادر نیستم چند روز تهران بیام میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور از شهر خودمان پیگیری کنیم ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شهر خودتان در سامانه ثنا ثبت نام نمایید تا متوجه شوید که پرونده ای علیه شما تشکیل شده است یا خیر...... ادامه روند پیگیری از طریق دادستانی تهران ممکن خواهد بود و راه دیگری ندارید