مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت حمل کالا

سلام
در صورتیکه فرد حقیقی کالایی را برای فرد حقیقی دیگری جابه جا کند. ایا می توان قراردای تنظیم نمود که مسئولیت محتویات بسته به عهده صاحب بسته باشد. برای مثال در صورتیکه بسته حاوی مواد مخدر باشد مسئولیت آن بر عهده صاحب بسته باشد
اگر قرارداد بین شرکت ثبت شده و فرد حقیقی باشد نیز این قرارداد چگونه باید تنظیم شود تا شرایط بالا برقرار شود
همچنین اگر بسته توسط کارمند شرکت گم شود مسئولیت برعهده چه کسی خواهد بود

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چون حمل موادمخد غیرقانونی وجزم می باشد هرنوع قرارداد دراین خصوص باطل واثرقانونی ندارد.