مشاوره حقوقی رایگان - پلمب ملک مسکونی

سلام ملکی خریدم که بعد از من به دو نفر دیگه فروخته شده رای قاضی حق مالکیت را به من داد حالا فک پلمب شده ولی گفتن اجازه سکونت ندارید تا تکلیف دو نفر خریدار دیگر مشخص بشود این قضیه چطور ممکن هست؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اگر � مالکیت شما اثبات شده است می‌توانید برای سند مالکیت اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم‌اکنون شما مالک خانه هستید و می‌توانید نسبت به تنظیم سند رسمی از طریق اداره ثبت اقدام نمائید.

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

باید رای مشاهده شود