مشاوره حقوقی رایگان - یارانه همسر

بنده یکسال و خورده ای میگذره که ازدواج کردم و دارم یارانه خودمو جداگونه میگیرم ولی به زنم که الان تحت سرپرستیه منه یارانه نمیدن به دفتر خدمات و فرمانداری مراجعه کردم و گفتن چون خانم تو خونه ی باباش یارانه نمیگرفتن دیگه بش تعلق نمیگیره ایا این درسته و حقیقت داره یا فقط منو دست به سر کردن ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد استدلال درستی نیست چون اکنون شما یک خانواده جدید تشکیل داده اید و سرپرست این خانواده شما هستید وقتی تشخیص دادند که شما نیاز به دریافت یارانه دارید پس افراد تحت تکفل شما نیز باید یارانه بگیرند.