مشاوره حقوقی رایگان - آیا ترخیص خودروی مقصر در تصادف قبل از تصویه با زیاندیده

با سلام. من چند روز پیش با دوتا پراید تصادف کردم و مقصر شناخته شدم یک ماشین 12.700 خسارت با 2 تومن افت و دیگری 4 میلیون خسارت. حال بیمه من تا 9میلیون میدن. و خسارت باقیمانده را خودم باید بدم و پول ندارم 7.5میلیون مجبورم ماشینو بفروشم زیر قیمت. حال میخام بدونم میشه ماشینمو ترخیص کنم بعد ماشینو بفروشم خسارتشونو بدم؟ یا حتما با رضایت اونا باشه؟ یه سوال دیگه اینکه پراید 89 چپ شده افت قیمت 2 میلیون ‌‌عرف و قانونیه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ترخیص خودرو باشرایطی که فرمودید ممکن نیست.............. افرادی هستند که خودرو های تصادفی را در پارکینگ از شما می خرند به دنبال این افراد باشید