مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پاداش پایان خدمت

باسلام حضور اساتید محترم بنده دوسال دیگر بازنشسته می شوم حال همسر مطلقه ام پاداش پایان خدمت اینجانب را به جای بدهی مهریه توقیف نموده است خواستم از محضرتان بپرسم که آیا می تواند همه آن را بگیرد یا بر طبق ماده 96 فقط یک چهارم آن قابل توقیف است لازم به ذکر است اینجانب دارای دو فرزند بوده و ایشان فقط دوماه با بنده زندگی کرده و همسر دومم بوده است و در حال حاضر نیز مشغول پرداخت سکه بصورت اعسار می باشم. جواب بدهید ممنونم. با تشکر از زحماتتان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توقیف یک چهارم مربوط به حقوق ماهیانه است و شامل سایر موارد و اموال یا پول در حسابهای بانکی نمی شود