مشاوره حقوقی رایگان - کمپین های اینستاگرامی

سلام
من در دو تا کمیپن اینستاگرامی شرکت کردم برای اسپانسری و جذب فالوور ، اولی بعد از اینکه پول دادم به وعدش عمل نکرد و حتی شروطی که داده بود از کانالش پاک کرد وقتی پیام دادم و معترض شدم بلاکم کرد ، آیا میتونم حقم رو بگیرم؟؟
از تمامی پیامهای رد و بدل شده اسکرین شات دارم و حتی ادرس و شماره تماسم از کلاهبردار دارم

کمپین دوم بعد از واریز وجه از اینستاگرام دلیت اکانت زد و شمارشو از دسترس خارج کرد
من فقط از پیامهای ایشون اسکرین شات دارم (ایشون ویس میدادن فقط تو پیامهاشون) ایا میتونم از طریق شکایت به نتیجه برسم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام از طریق پلیس فتا شکایت نمایید امکان ردیابی و پیگیری ایشان وجود دارد