مشاوره حقوقی رایگان - کاهش زمان ملاقات

سلام!
مدت شش ماهه از همسرم جدا شدم، و دوتا بچه دارم، پسر 12 ساله، دختر 7 ساله، که حضانتشون بعهده منه! دوهفته یک روز حق ملاقات دادن به مادر بچه ها!! ولی از اول بچه ها راضی به ملاقات نیستند! خانمم تاکید داره که من بچه ها رو با زور و تهدید و وعده وعید نمی زارم برن! یکبار هم به بهزیستی مراجعت دادن ، که فقط دخترمو گفتن که میل به ملاقات دارد! باز هم رفته دادخواست داده! در مرکز ملاقات، بازم بچه ها راضی نشدن که ببیننش! دوباره ارجاع دادن به بهزیستی!
من چکار می تونم بکنم که این قانون مزخرفو حذف کنم یا زمانشو کم کنم! ضمنا ایشان ازدواج مجدد کردن!
ممنونم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ملاقات حق پدر و مادر است قابل حذف نیست دو هفته یک بار هم زمان بسیار کمی است که قابل تعدیل است

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام حذف قوانین فقط از طریق مجلس شورای اسلامی انجام می شود. هر یک از پدر و مادر حق دارد بعد از طلاق، کودکان خود را ملاقات نماید