مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص امضا

سلام
مقداری بار به مغازه داری فروختم ولی اعتماد داشتم از او رسید نگرفتم
و حالا می گوید بارها را تحویل من داده نشده
راننده ای که یکی از بارها را حمل کرد و به ایشان داد از کارگر او امضا گرفت که بار را تحویل گرفته
الان می گوید امضا مال من نیست
آیایا کارشناس خط و امضا می تواند تشخیص دهد؟
ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید راننده و کارگر را به عنوان شهود احضار کنید نیازی به کارشناسی خط نمیباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله کارشناس می‌تواند کارشناسی نماید از شهادت شهود نیز می‌توانید استفاده نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله قابل تشخیص است. شهادت رانندگان نیز میتواند در اثبات کمک کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد ادله خود از جمله شهود یا دست نوشته را مطرح و از حقتان دفاع نمایید