مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک با قولنامه

بنده یک آپارتمان خریداری کردم و بعد از سه بار انتقال سند برای خریداران قبلی تمامی مراحل انتقال سند انجام شده و سند به نامم است حالا فردی قولنامه رو کرده که سال 88 آپارتمان را خریداری کرده است. آیا میتواند کاری انجام دهد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه اثبات شود آری سند عادی مقدم، معتبر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که احراز نماید معامله به قصد واقعی و سابق بر شما بوده است بله می‌تواند اثبات بیع و ابطال سند شما را نماید. بهتر است با وکیل متخصص مشورت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اصالت قولنامه میتواند این ادعا را داشته باشد