مشاوره حقوقی رایگان - باز شدن حسابهای بانکی ام

با سلام بنده همسرم حدوده 3 ساله مهریه اش را به اجرا گذاشته و یک چهارم حقوقم از طریق اداره ثبت و از طریق فیش حقوقی اداره خودم از حقوقم کسر میشه ولی بغیر از حساب بانکی که باهاش حقوق میگیرم بقیه حسابهام مسدوده حالا که میخوام وام بگیرم نمیتوانم. میخواستم بدونم چرا با وجود اینکه طی حکم اداره ثبت و اسناد یک چهارم حقوق من کسر میشه چرا بقیه حسابهام هنوز مسدوده و برای رفع مسدودی چکار میشه کرد ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

فکرکنم بهترین و سریعترین راه افتتاح یه حساب جدید توی بانکی که میخواید وام بگیرید باشه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به خاطر این مسدوده که اگر وام گرفتید بلافاصله از حساب شما برداشته بشه. مراقب باشید