مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده کلاهبرداری

باسلام وعرض ادب‌ پرونده ی کلاهبرداری شخصی از همسرم که در دادگاه با قراردادن وثیقه 3ماه مهلت گرفته چند روز پیش از طریق سامانه ثنا پیامکی دریافت شده مبنی بر ارجاع پرونده به دادیاری برای تحقیقات مقدماتی در مورد کلاهبرداری به چه علت پرونده ارجاع به دادیاری شده وچه اقداماتی لازم است برای تسریع برای رسیدن به حق وحقوقمان لطف بفرمایید راهنمایی بفرمایید باسپاس فراوان از زحمات شما

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

باید در مورد مشکلتون مشاوره تلفنی یا حضوری رزرو کنید ولی صرف طرح شکایت دلیل ارتکاب جرم نخواهد بود.