مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته

سفته ای در دست دارم به مبلغ 10میلیون تومن. در دادگاه خودم گفتم که طلبم 7750000هست. حالا قاضی شورا به همین مورد استناد کرده و رد دعوی نموده. ایشون در چهارچوب قانون قدم برداشتن؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

این جور مواقع قرار عدم صلاحیت صادر میشه به شرط اینکه در جلسه اول درخواست افزایش خواسته داده باشید چون بالای بیست میلیون با دادگاهه. ولی اگه افزایش خواسته نداده باشید شورا باید روی همون ده میلیون حکم بده.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

رد دعوی اگر صرفاً به این دلیل باشد موجه نیست........... نیاز به بررسی بیشتر دارد..... در صرت نیاز به مشاوره تماس بگیرید