مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بیماری روانی

سلام، حدود بیست سال ازدواج کردیم، از اوایل همسرم با ناسازگاری وخشونت تحقیر من وخانواده ام شکستن ظروف تمایل به طلاق و دریافت مهریه زندگی سختی برای من وبچه ها رقم زده، من هم بخاطر بچه ها مهریه سنگین و مسائل عاطفی تحمل کردم تا اکنون، البته گاهی اخلاقش خوب میشه و من احساس میکنم دچار بیماری روانی هست، که متاسفانه نه دکتر میاد نه مشاور، حال که بچه ها بزرگ شده‌اند اگر بخام بیماری اش را ثابت کنم و حکم طلاق بگیرم چگونه میتوانم، لطفا راهنمایی بفرمایید واینکه اگه دو قطبی باشه مهریه باید بدم یا نه، با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست طلاق بدهید و موضوع را در دادگاه خانواده رسیدگی می‌شود و در دادگاه دلایل و مستندات خود را ارائه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مدارک پزشکی
اما شما میتوانید دادخواست طلاق به علت عسرو حرج زوجه دهید تا بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت باید پرداخت شود .
شما اگر اموالی به نامتان است بهتره به فکر طلاق نباشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع میتواند از مصادیق عسر و حرج ماده 1130قانون مدنی در طلاق باشد با وکیل در دادراه مشورت کنید